VARAA AIKA: 050 372 9340

Laadukasta palvelua yli 30 vuoden kokemuksella


- Hiustenleikkaukset
- Värjäykset
- Raidoitukset
- Kiharat
- Kulmien muotoilu / värjäys

- Hoitokäsittelyt esim. päänhieronta / tehohoidot

PartyLite-kynttilät ja Energetix-magneettikorut

Parturi-kampaaja Anne Ihalainen toimii myös itsenäisenä PartyLite-konsulttina sekä Energetix-magneettikorujen jälleenmyyjänä. Tutustu pieneen esittelyyn kummastakin tuoteryhmästä ja ota yhteyttä kysyäksesi lisää! Voit myös tulla käymään kampaamolle, niin kerron sinulle lisää tuotteista.

PartyLite-kynttilät

Olen toiminut jo kahden vuoden ajan itsenäisenä PartyLite-konsulttina, joten kokemusta onnistuneiden kotikutsujen järjestämisestä löytyy. Tarjoamme upeat emännän/isännän edut ja erikoistarjoukset. PartyLite -kynttilät ovat korkean laatunsa ansiosta suosittuja. Valikoimissamme on sekä tuoksukynttilöitä, että tuoksuttomia. Tutustu myös laajaan somiste-valikoimaan. Lue lisää PartyLitestä.

Energetix-magneettikorut

Kysy myös tehokkaita kivun lievittäjiä, Energetix-magneettikoruja, poistavat mm. hartiajumitusta ja päänsärkyä.

Magneetteja on käytetty terapeuttisiin tarkoituksiin jo tuhansia vuosia. Käyttämällä joka päivä magneettiterapeuttisia tuotteita, vahvistamme kehoamme ja suojelemme sitä monilta ongelmilta. Nykylääketiede ja magneettiterapia täydentävät toisiaan - ne eivät sulje toisiaan pois. Verenkierto paranee solujen saadessa enemmän happea ja ravinteita kun niitä vain on saatavilla. Lue lisää Energetix Wellness -magneettikoruista.